Élő webkamerakép - Budaörs repülőtér
 

 

VideóBlog

 

 

Műrepülés | Vitorlázó repülés | Sétarepülés | Élményrepülés | Helikopter

Budaörsi repülőtér

 

Geburth Péter - magánpilóta, ügyvezető.
Geburth Péter
magánpilóta

 

 

 

 

 

 

 

díj

 

 

Általános Szerződési Feltételek

A/ A Sirály Repülés Koordinációs Iroda márkanév alatt végzett kisgépes repülés szolgáltatások a www.siraly.eu   internetes oldalon érhetőek el.

B/ A Sirály Repülés koorinációs Iroda márkanév, a név, a logo, illetve a brand arculati elemek kapcsán minden jog fenntartva.

C/ A kisgépes élmény és sétarepülés   Voucherek által igénybe vehető szolgáltatásokat hazai és nemzetközi partnerek révén nyújtjuk. Amennyiben a szolgáltatás igénybe vevője önhibáján kívül nem tudja igénybe venni a szolgáltatást, úgy lehetősége van azonos értékű, vagy ráfizetéssel egyéb repülőprogramra átváltani, továbbá a voucher lejárati idejét megelőző 07 napig írásban átruházhatja azt. A Sirály Repülés Koorinációs Iroda parterei saját szerződési feltételekkel rendelkeznek, melynek betartása és elfogadása feltétele a szolgáltatás igénybevételének.

D/   Minden esetben törekszünk,hogy a szolgáltatásokról megfelelő és aktuális információ jelenjen meg a   www.siraly.eu   internetes oldalon, de az árak naponta változhatnak. Így a szolgáltatások megrendeléséig illetve azok visszaigazolásáig a feltételek változhatnak. A visszaigazolt programokban, valamint a már kifizetett voucherekben a repülési időpontig, illetve a voucherek érvényességi idejéig semmilyen árváltozást nem érvényesítünk.

Szolgáltatási információk

1.  Szolgáltatások igénybevételének alapvető feltételei
A szolgáltatás igénybe vételére jogosult személy testsúlya nem haladhatja meg a 110Kg-ot, általános egészségi állapotban és utazóképesnek kell lennie (egyes esetekben, előzetes egyeztetés után kivételek lehetnek). Köteles betartani a repülőtéri és repülésbiztonsági (a weboldal és/vagy a visszaigazoló e-mail-ek tartalmazzák) szabályokat, melyek alapvetőek a szolgáltatás igénybe vétele szempontjából (életkor, öltözködési előírások, egészségi állapot, súly, magasság stb.). Bármely szabály figyelmen kívül hagyása, megszegése esetén a felszállást megtagadhatja a szolgáltató. K ijelent jük , hogy a légi járműre (a légi fuvarozókra és légi járművek üzemben tartóira vonatkozó biztosítási követelményekről szóló 785/2004/EK rendeletnek megfelelően) az utasokra, a poggyászra és harmadik felekre vonatkozó fe lelősségbiztosítással rendelkezünk. A repülőgépek üzemben tartó ja felelősséggel tartozik az utasok, a poggyász vagy harmadik felek tekintetében, az utazás időtartama alatt. A repülőgép üzemeltetője a repülőgép fedélzetén, illetve a beszállással vagy kiszállással kapcsolatos műveletek kapcsán az utasok sérülésével járó, bizonyított károkért, felelősséget vállal. Mentesítő körülmény ha: a) az utas fizikai állapotára vagy betegségére vezethető vissza a sérülés, b) a kárt a károsult gondatlansága, egyéb jogtalan magatartása vagy mulasztása okozta, vagy magatartása ahhoz hozzájárult.

2.  Szolgáltatások foglalása
A voucherrel rendelkező ügyfeleink számára a szolgáltatások igénybe vétele a weboldalon történő foglalási igény jelzése és adatközlés megadása után lehetséges. Tartalmaznia kell a voucher azonosítószámát, a voucheren szereplő nevet, az ügyfél mobil elérhetőségét, valamint a tervezett repülési nap dátumát, legalább 10 nappal korábban. Munkatársaink a megadott időpontra lefoglalják a szolgáltatást, amennyiben az időpont, az időjárás nem megfelelő, úgy további egyeztetést végeznek az ügyféllel, illetve a lefoglalt szolgáltatásról visszaigazoló e-mailt küldenek. Amennyiben a szolgáltatásra jogosult a visszaigazolt szolgáltatási időpontban nem jelenik meg a szolgáltatás helyszínén, illetve amennyiben a szolgáltatáshoz szükséges feltételeknek önhibájából fakadóan nem felel meg és ezért nem lehetséges a szolgáltatás lebonyolítása, úgy a voucher érvényességét veszti. Ezekben az esetekben nem lehetséges alternatív időpont, új szolgáltatási dátum kijelölése, illetve nincs mód a voucher árának visszatérítésére sem. A vouchereket az ügyfélnek át kell adni a szolgáltatást nyújtójának, kérésre a személyi okmányaival igazolva a szolgáltatásra való jogosultságát.

3.  Lemondás
A visszaigazolásban lekötött időponthoz képest 2 nappal a szolgáltatás tervezett igénybe vétele előtt lehetséges. Amennyiben a megadott határnap után érkezne a lemondás, úgy a voucher elveszti érvényességét és nem lehetséges annak vételárának visszatérítése sem. Viszmajor esetén a szolgáltató törölheti a szolgáltatást a megjelölt napon (pl. alkalmatlan időjárási körülmények, technikai meghibásodások). Ebben az esetben a voucher tulajdonosa jogosult az új időpontban történő szolgáltatásra, illetve vouchere beváltható egy másik időpontban. Szükség esetén a voucher érvényessége díjtalanul meghosszabbodik 30 nappal. A meghiúsult szolgáltatás kapcsán felmerült egyéb költségek (pl. utazás) megtérítésére irányuló igény nem érvényesíthető.

4.  Voucherek érvényessége
A voucher csak annak sérülésmentes megléte esetén és a lejárati dátuma előtt érvényes. A voucherek érvényessége három hónap, azaz minimum 90 nap. A voucheren szereplő kód azonosítja be a szolgáltatást és ezzel lehetséges a szolgáltatás lefoglalása is. Lehetőség van a voucherek érvényességi idejének meghosszabbítására, maximum a lejárati év december 31-ig, a szolgáltatóval egyeztetett havi készenléti díj ellenében. A meghosszabbítási vagy átruházási lehetőséggel a voucher lejárati idejét megelőző 07 napig élhet annak tulajdonosa. Amennyiben a voucher érvényességi dátuma lejárt, úgy a voucher már nem váltható programra, átruházási, hosszabbítási, vételár visszatérítési igény nem érvényesíthető.

5.  Visszatérítés, panasz, reklamáció
A megvásárolt voucherek kapcsán nincs mód a vételár visszatérítésére, készpénzre nem válthatóak. A megsérült vouchereket 3.000,-Ft, azaz Háromezer forint költségen lehet kicseréltetni. A szolgáltatások igénybevétele kapcsán felmerülő panasz, reklamáció kezelése a szolgáltatás nyújtójánál lehetséges a siraly@siraly.eu e-mail címen keresztül. A panaszok kezelése kapcsán mindent megteszünk, hogy azok ügyfeleink számára kedvező megoldással záruljanak.

6.  Általános Szabályok
A Sirály Repülés Koordinációs Iroda és partnerei felelősek a szolgáltatásokat igénybe vevők egészségi állapotának megőrzéséért és a törvény által megkövetelt biztonsági előírások betartásáért. A voucher megvásárlója, tulajdonosa, jogosultja elfogadja jelen dokumentumban, ASZF-ben szereplő feltételeket. Amennyiben az ÁSZF bármely pontja a jövőben érvényét veszti, így az adott szakasztól függetlenül, a dokumetum többi része még érvényben marad. A Felek jelen ÁSZF-el kapcsolatos bármely jogvitára kikötik a Budapesti Fővárosi Bíróság illetékességét.

Az ÁSZF módosítása lehetséges.

2007. április.

 

 

Vargáné Bukucs Zsuzsanna

Mi először szülinapra ajándékoztunk repülést a férjemnek. Kicsit furcsán nézett, nem is értette, hiszen ez nem a szokásos "szamovár" ajándék volt. Először úgy éreztem, talán nem is örül neki igazán. Mikor azonban "lerepülte" az ajándékot, hetekig csak ezt mutogatta barátainknak, s alig tudott betelni az élménnyel. Akkor talán ő is rájött, hogy nem csak a maradandó tárgyak tudnak szép emlékeket, igazi meglepetést okozni.

 

Sipos Károly

Két szubjektív gondolat:
1. A repülés kezdete a talajtól való elrugaszkodással kezdődik, és a repülés, egy attól való függetlenséget ad azok számára akik az életük többi órájában kénytelenek két lábbal a földön járva kezelni munkájukat, családjukat, életüket.
2. Az élmény, a megtapasztalás egy olyan érték, amely nem államosítható, nem veheti el a bank, nem lopják el tőled, nem viheti el a betörő, egyszóval amíg élsz a TIED marad. (lehet,hogy utána is, de ez ügyben még nem olvastam tanulmányokat)

 

Hegyedűs Nikoletta

Az emberiség ősi vágya a levegőbe emelkedni és felülről nézni a világot. Fent lenni másmilyen, fentről minden sokkal egyszerűbb, átláthatóbb és békésebb. A város tisztább, az épületek szebbek, a bosszantó dugó pedig színes golyók halma csupán. A problémák és a mindennapok megvárnak minket a repülőtéren, amíg mi szárnyalunk. Kicsit olyan ez, mint ébren álmodni, egy gyönyörű álmot.

 

MTV Életművész - 2013.
SportKlub - Spot  Danubius Fórum - 2008.
Repülős élménytábor - 2013 Zanzibár (Steklács Miklós) szülinap - 2013. Díjátadó gála 2009.
Nemzetközi repülőnap - Kecskemét - 2008. BMW Vezetéstechnikai tréning Bemutatkozó riport a Pepita magazinban.
Joker Magazin - Száguldás és műrepülés.  MTV 100 éves a helikpoter Sport Mirror

 

  Műrepülés | Vitorlázó repülés | Sétarepülés-Visegrád | Sétarepülés-Esztergom | Sétarepülés-Budapest| Sétarepülés-Velencei-tó | Sétarepülés-Balaton | Éjszakai sétarepülés | Helikopteres sétarepülések | Élményrepülések | Tesztrepülés | Felhőrepülés | Repülőgép vezetés| Navigátor tréning program| sétarepülések | GY.I.K.| A.SZ.F.