sétarepülés

Kisgépen repülni, repülést adni ajándékba, a legcsodálatosabb dolog a világon!

MobilWebPage

pilótaSzeretne valami igazán eredeti, életre szóló élményt átélni, vagy ajándékozni?

A kisgépes repülés ilyen. Önfeledt élményt ad. Szavakkal nehezen fogalmazható meg az a látvány, az az önfeledt öröm, amit egy kisrepülőgépen való szárnyalás adhat. Odafent elpárolognak a hétköznapok gondjai. Ez az igazi ajándék!

Engedd, hogy megmutassuk a repülés semmihez sem fogható varázslatos világát. Éld át Te is és a misztikum elpárolog, az ismeretlen baráttá válik.

Egész évben folyamatosan repülünk. Minden évszakban, hétköznapokon, hétvégéken, munkaszüneti napokon. Mindössze annyit kell figyelembe vennie járatigénylésnél, hogy a hétvégi időpontok 1,5-2 hétre, a hétköznapok 48 órával előre szoktak betellni.

 
facebook ikon   twitter ikon

Exkluzív Voucher

Amennyiben sétarepülést ajándékozna szeretteinek, egy névreszóló, egyedi kivitelezésű vouchert készítünk Önnek... (További információk a képre kattintva)

Voucher

Egy élmény vagy sétarepülés, mint ajándék, többet ad bárminél mert:

Garantáltan elvarázsol! A varázslat a háromdimenziós mozgásban van! Percek leforgása alatt törpülnek el a hétköznapok gondjai, mint a házak és hegyek a repülőgép alatt.

Az élmények életfogytig tartanak! Az öröm, pontosabban a BOLDOGSÁG önfeledt pillanatai ezek amiket még unokáinknak is csillogó szemmel mesélünk évtizedek múltán. A madártávlat élménye, lélegzetelállító látványa ilyen, nekem elhiheti.

A közös élmények erősítik a kapcsolatokat! Akár mindketten ott lehettek a fedélzeten. A közös kalandok, a közösen átélt élmények-örömök, szorosabbá fűzik az emberi kapcsolatokat.

Exkluzív ajándék! Bármilyen ünnepet felejthetetlenné emel. Képzeld el, hogy egy magánrepülőgépet, egy magánpilótát és egy életre szóló élményt ajándékozhatsz annak, akit mindennél jobban szeretsz és maximum annyiba kerül, mint egy vidámparki délután, vagy haverokkal átmulatott éjszaka.

A.SZ.F.
GY.I.K.
Átlépés a normál weboldalra