sétarepülés

Kisgépen repülni, repülést adni ajándékba, a legcsodálatosabb dolog a világon!

MobilWebPage
Exkluzív ajándék Voucher

pilóta

A voucher kiállítása INGYENES, azaz a voucher igénylésével kapcsolatban Önnek nincsenek plusz költségei! Az ajándék voucherek megrendelésekor Önnek nem kell konkrét repülési időponton törnie a fejét, azt az érvényességi időn belül (február 28-ig, minden voucher 2019.06.01 érvényességi idővel kerül kiállításra!) bármikor szabadon felhasználhatja az ajándékozott. A voucher a kiválasztott program összes paraméterén túl tartalmazza az ajándékozott teljes nevét és az Ön, mint ajándékozó személyes üzenetét, jókívánságait, ezzel is személyesebbé téve az ajándékot!

24 órán belül át is adhatja!

Igénylése a hét bármely napján érkezzen is be hozzánk, 24 órán belül a mailboxában találja a program minden paraméterét tartalmazó visszaigazolásunkat, valamint a vouchert amit tetszőleges formátumban kinyomtatva adhat át, vagy akár digitális formában továbbíthat az ünnepeltnek.

A program költségeinek átutalására a visszaigazolás (egyben a voucher) megérkezése utáni 6 banki nap áll rendelkezésére. A program költségeinek beérkezésének napjával a voucher aktívvá válik, azaz bármikor szabadon felhasználhatja a tulajdonosa.

   
facebook ikon   twitter ikon
A.SZ.F.
GY.I.K.
Átlépés a normál weboldalra