sétarepülés
NYITVATARTÁS
SZABÁLYOK
HIGIÉNIA
ÁRAK
 
VERSENYEK
EREDMÉNYEK
 
REGISZTRÁCIÓ
 
AKCIÓK
KLUBTAGSÁG
 
Unisex, 100% pamut, csattos baseballsapka

STANDARD 100 OEKO-TEX® minősített

Káros anyagot nem tartalmaz!

A klubtagság díja: 5.000,-Ft.

Az FKKpont emblémás termékek a "klubtagsági kártyák", vagyis ha ezekkel érkezel a stranadra/kölcsönzőbe, látjuk, hogy közénk tartozol és jogosult leszel az akciókra, illetve a kizárólag klubtagoknak szóló kedvezményekre és közösségi programokra. Választhatsz:

1/ Kiváló minőségű, hímzett FKKpont logóval ellátott fehér sapkák megvédenek a napszúrástól ha belefeledkeznél a tó szépségébe, a túraútvonal vagy az ügyességi pálya nyújtotta élményekbe.

2/ Pihe-puha pamut törölközők nem csak a higiénikus eszközhasználatot segítik, de vállra terítve védhetnek a leégéstől is.

A klubtagsággal jelzed elkötelezettséged a szabad testkultúra értékei mellett, és az aktív szabadidőtöltést támogató közösséghez tartozásod. A klubtagsági díjakat, egy az egyben az eszközökbe, jövőbeni fejlesztésekbe, programokba, további animációs elemekbe forgatjuk vissza, vagyis aktívan hozzájárulsz a fejlesztések megvalósulásához is.

FONTOS! Semmilyen személyazonosításra alkalmas adatot (fénykép, név, stb.) nem gyújtünk vagy tárolunk, így kizárólag az FKKpont logós sapka vagy törölköző igazolhatja a tagságod. Feltétlenül legyen nálad! Hiánya esetén, bemondásra nem adhatjuk meg a kedvezményeket. Megértésed köszönjük!

140*70-es, 100% pamut törölköző logós bordűrrel

STANDARD 100 OEKO-TEX® minősített

Káros anyagot nem tartalmaz!

 
 
 
 
 
 
  SUP bérlés PÁLYÁK KAJAK bérlés VIZIBICIKLI kölcsönzés